UPUTSTVA ZA UPOTREBU SOFTVERA

Dodavanje, dopuna i aktivacija prepaid kartica

Da biste napravili, otvorili novu prepaid karticu za klijenta, ući ćete prvo u kasu i kliknuti na dugme DOPUNE. Otvoriće se prozor u kome birate da li otvarate novu PREPAID KARTICU ili dopunjavate staru. Desno, dalje u prozoru, imate opciju i da otvorite novi Vaučer.

Pošto otvaramo NOVU prepaid karticu, kliknite na NOVA. U sledećem prozoru popunite podatke o klijentu i kada završite kliknite na UPIŠI, kako bi sve bilo zapamćeno.

Na taj način ste formirali karticu za klijenta.

evp_embed_video url=”http://www.salonmango.rs/wp-content/uploads/2016/06/Dodavanje-Prepaid-Kartice.mp4″]
Zatim opet idete na DOPUNE, ali kada se otvori mali prozor kliknite na DOPUNE opet, da popunite karticu koju ste napravili.

Sad je potrebno da je AKTIVIRATE. To ćete uraditi tako što kroz kasu praktično naplaćujete iznos koji se stavlja kao depozit na karticu. I to ćete raditi svaki put I kada DOPUNJAVATE prepaid karticu.

Prvo kliknite u gornjem desnom uglu na dugme AKTIVIRAJ PREPAID, a zatim dole od ponuđenih grupa birajte Vaučeri i dopune, pa dalje na prepaid.

Pojaviće se, sa leve strane iznos, pa ćete sada odradti naplatu na F1 – naplata keš. i tada Vam izlazi mali prozor da popunite podatke o kojoj se prepaid kartici radi, gde Vi birate novu koju treba da aktivirate.

Tada je tek nova prepaid kartica aktivirana i spremna za upotrebu.

evp_embed_video url=”http://www.salonmango.rs/wp-content/uploads/2016/06/Aktivacija-Prepaid-Kartice.mp4″]